ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η αγκαλιά των εστιατορίων '' Το Νησί'' μεγάλωσε κι'άλλο έπειτα από πολύ μεράκι.
Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας, ιδιαίτερο Νησί, στο κέντρο της Γλυφάδας.
Ένα κλασσικό Νησί με την ίδια φιλοσοφία και κουλτούρα των εστιατορίων μας, που θα σας μαγέψει με τις νοστιμιές του.
Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε στον καινούριο μας χώρο και να σας ταξιδέψουμε στη γευσιγνωσία των απολαύσεων.
Με εκτίμηση, για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!

ΑΛΙΜΟΣ

Το «νησί» μας στον Άλιμο μυρίζει θάλασσα. Το χειμώνα σας περιμένουμε στον υπέροχο χώρο μας που θυμίζει τα σοκάκια του Αιγαίου για να δοκιμάσετε τα λαχταριστά μας πιάτα. Το καλοκαίρι στην ταράτσα μας αγνατεύοντας από ψηλά την απέραντη θέα της Μαρίνας, τρώγοντας και πίνοντας δίχως περιορισμό. Μαγευτικές γεύσεις εδεσμάτων συντροφιά με παγωμένο ουζάκι θα σας ταξιδέψουν σε καλντερίμια  καλοκαιρινών διακοπών. 

ΜΑΡΟΥΣΙ

Το «νησί» μας στα βόρεια προάστια σας περιμένει να απολαύσετε την εμπειρία σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και αισθήσεις. Ένα ταξίδι στο Μαρούσι που θα σας χαρίσει όμορφες και ξεκούραστες στιγμές χαλάρωσης που θα σας θυμίσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

 

 

 

 

 

 

 Το «νησί» μας στο Μπουρνάζι σαν αληθινό νησί του Αιγαίου διαθέτει μια μικρογραφία του πλούσιου αυτού βυθού. Λαχταριστές γεύσεις με θαλασσινές νοστιμιές, που συντροφεύονται από δροσερό τσιπουράκι. Ένα μαγικό ταξίδι στη γειτονιά των εδεσμάτων και αυτό το χειμώνα. Περπατήστε άλλη μια χρονιά πάνω στο βυθό μας και απογειωθείτε γευστικά. Χωρίς να σκέφτεστε την ποσότητα και για την ποιότητα σκεφτόμαστε εμείς! 

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπνευσμένοι από τα ελληνικά νησιά, το «νησί» μας στην Πετρούπολη σε μια Εμπνευσμένοι από τα ελληνικά νησιά, το «νησί» μας στην Πετρούπολη σε μια αυλή παλιού αρχοντικού σας δημιουργεί την αίσθηση ότι απολαμβάνεται γεύσεις συνοδευόμενες από το ποτό σας σα να βρίσκεστε ξαφνικά σε πραγματικό νησί. Φροντίζουμε για το γευστικό σας ταξίδι ποιοτικά και οικονομικά.

ΑΙΓΑΛΕΩ

Εμπνευσμένος από τα ελληνικά χρώματα ο χώρος μας στο Αιγάλεω σας περιμένει για να σας προσφέρουμε μοναδικές γευστικές προτάσεις, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άριστη  εξυπηρέτηση ελπίζοντας να  σας παραπέμψουν σε καλοκαιρινές διακοπές. Απολαύστε στο «νησί» μας μοναδικές στιγμές και νιώστε ότι βρίσκεστε εκτός Αθηνών.

×

Log in