ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΑΛΙΜΟΣ

Το «νησί» μας στον Άλιμο μυρίζει θάλασσα. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα πιάτα μας το χειμώνα στον υπέροχο διακοσμημένο χώρο μας που θυμίζει τα σοκάκια του Αιγαίου και το καλοκαίρι στην  ταράτσα μας που θα σας ταξιδέψει μέσα από τη θέα

ΜΑΡΟΥΣΙ

Το «νησί» μας στα βόρεια προάστια σας περιμένει να απολαύσετε την εμπειρία σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και αισθήσεις. Ένα ταξίδι στο Μαρούσι που θα σας χαρίσει όμορφες και ξεκούραστες στιγμές χαλάρωσης που θα σας θυμίσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Το «νησί» μας στο Μπουρνάζι σαν αληθινό νησί του Αιγαίου διαθέτοντας μια μικρογραφία του πλούσιου αυτού βυθού, σας καλωσορίζει και σας περιμένει να απολαύσετε την φιλοξενία του χώρου και τα γευστικά πιάτα μας. Σας προκαλεί να περπατήσετε πάνω στο βυθό και να απογειωθείτε γευστικά.  

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπνευσμένοι από τα ελληνικά νησιά, το «νησί» μας στην Πετρούπολη σε μια Εμπνευσμένοι από τα ελληνικά νησιά, το «νησί» μας στην Πετρούπολη σε μια αυλή παλιού αρχοντικού σας δημιουργεί την αίσθηση ότι απολαμβάνεται γεύσεις συνοδευόμενες από το ποτό σας σα να βρίσκεστε ξαφνικά σε πραγματικό νησί. Φροντίζουμε για το γευστικό σας ταξίδι ποιοτικά και οικονομικά.

ΑΙΓΑΛΕΩ

Εμπνευσμένος από τα ελληνικά χρώματα ο χώρος μας στο Αιγάλεω σας περιμένει για να σας προσφέρουμε μοναδικές γευστικές προτάσεις, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άριστη  εξυπηρέτηση ελπίζοντας να  σας παραπέμψουν σε καλοκαιρινές διακοπές. Απολαύστε στο «νησί» μας μοναδικές στιγμές και νιώστε ότι βρίσκεστε εκτός Αθηνών.

×

Log in